Vergelijk prijzen van 7-daagse Japan Rail Pass

€ 236
€ 242
€ 246
De prijs voor een Japan Rail Pass met een geldigheidsduur van 7 dagen ligt tussen € 236 en € 246.

Met een Japan Rail Pass met een geldigheidsduur van 7 dagen heb voldoende tijd om van Tokyo naar Osaka te reizen via Takayama en Kyoto. Je zou ook van Osaka via Kurashiki en Hiroshima naar Fukuoka kunnen reizen.

Met de Japan Rail Pass reis je onbeperkt met vrijwel alle treinen van Japan Railways. Dat is inclusief Limited Express en Shinkansen treinen. Voor treinen waarvoor je een stoelreservering nodig hebt kun je kosteloos reserveren bij een van de groene loketten op de grotere JR stations.

Wanneer je een Japan Rail Pass voor 7 dagen koopt ontvang je een voucher. Dit voucher wissel je na aankomst in Japan op de grotere JR stations om voor de Japan Rail Pass. Vlieg je naar Tokyo, dan kun je het voucher direct na aankomst op de luchthavens Narita en Haneda inwisselen. Kom je aan in Osaka, dan kun je ook op de luchthaven direct het voucher inwisselen.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om op een later moment tijdens je reis het voucher om te wisselen bij een Japan Rail Pass Exchange Office. Deze omruil-kantoren zijn te vinden op de meeste grote treinstations van JR. Een volledig overzicht, inclusief openingstijden, vind je op deze pagina.