Vergelijk prijzen van 14-daagse Japan Rail Pass

€ 375
€ 386
€ 392
De prijs voor een Japan Rail Pass met een geldigheidsduur van 14 dagen ligt tussen € 375 en € 392.

Heb je 14 dagen de tijd, dan kun je beginnen in Tokyo en via Takayama en Kanazawa naar Kyoto reizen. Daarna heb je nog tijd over om via Himeji en Kurashiki door te reizen naar Hiroshima en Fukuoka.

Reis met de Japan Rail Pass vrijwel onbeperkt met alle treinen van Japan Railways, inclusief Limited Express en Shinkansen diensten. Voor Limited Express en Shinkansen treinen maak je op de grotere JR stations kosteloos een stoelreservering bij de groene loketten.

Kies je voor een Japan Rail Pass met een geldigheidsduur van 14 dagen dan ontvang je van het verkooppunt een voucher. Na aankomst in Japan wissel je dit voucher in voor de Japan Rail Pass. Je kiest nu de geldigheidsduur en bij het inwisselen in Japan kies je de ingangsdatum. Die mag maximaal 30 dagen in de toekomst liggen.

Vlieg je naar Tokyo dan kun je direct na aankomst op de luchthavens van Narita en Haneda het voucher inwisselen. Vlieg je naar Osaka dan wissel je het voucher om op het treinstation van de luchthaven. Je kunt er ook voor kiezen om het voucher in te wisselen op een van de grotere JR stations. Op deze pagina vind je een overzicht van populaire inwisselpunten.